• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chrysocolla met Native Copper

Chrysocolla met Native Koper en Chalcedoon is een hele unieke, recent gevonden steen uit Indonesië. Ze wordt gekenmerkt door een uniek kleur- en lijnenspel. Wanneer er licht op de steen valt, lichten de koper deeltjes op waardoor ze bijna van de steen af spatten! Chrysocolla komt van de Griekse woorden khrusos (goud) en kolla (lijm).

De werking van Chrysocolla...

Chrysocolla is een prachtig blauwgroen mineraal dat vaak wordt geassocieerd met verschillende spirituele en emotionele eigenschappen...

Chrysocolla staat bekend om haar vermogen om emotionele balans te bevorderen. Ze kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties, en het bevorderen van een gevoel van kalmte en innerlijke vrede. Deze steen wordt vaak in verband gebracht met het keelchakra, wat kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden. Ze kan je helpen je gedachten en gevoelens duidelijker en effectiever uit te drukken. Chrysocolla kan je aanmoedigen om jezelf creatief uit te drukken en je ware zelf te laten zien. De steen kan helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het uiten van je ideeën en gevoelens. Sommige mensen geloven dat chrysocolla helende energie heeft. Het kan helpen bij het verlichten van fysieke ongemakken en pijn, evenals het versnellen van het genezingsproces. Chrysocolla wordt vaak gebruikt voor spirituele doeleinden en kan helpen bij meditatie en het openen van het hart- en keelchakra. Ze kan ook helpen bij het vergroten van je intuïtie en spirituele inzichten. Deze steen wordt geassocieerd met vrouwelijke energie en wordt gezien als een krachtige bondgenoot voor vrouwen. Het kan helpen bij het bevorderen van empowerment en het in evenwicht brengen van vrouwelijke energieën.

De werking van Koper...

Koper heeft zowel energetisch, als lichamelijk een hele sterke werking...

De lichamelijke werking van Koper:

Koper is een essentieel mineraal voor het menselijk lichaam en heeft verschillende belangrijke functies, met name in relatie tot de gezondheid. Koper speelt een cruciale rol bij de vorming van rode bloedcellen in het lichaam. Het is nodig voor de synthese van hemoglobine, het eiwit dat zuurstof transporteert in het bloed. Koper is betrokken bij de werking van het immuunsysteem. Het helpt bij het activeren van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij de afweer tegen infecties. Koper is een belangrijk mineraal voor de gezondheid van botten en bindweefsels. Het speelt een rol bij de vorming van collageen, een eiwit dat essentieel is voor de structuur en stevigheid van botten en huid. Koper werkt als een co-factor voor antioxidante enzymen, zoals superoxide dismutase (SOD), die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam. Dit kan helpen bij het verminderen van celbeschadiging en veroudering. Koper is betrokken bij de productie van adenosinetrifosfaat (ATP), de belangrijkste energiebron van het lichaam. Het helpt bij de omzetting van voedingsstoffen in bruikbare energie. Koper is nodig voor de productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van huid, haar en ogen.

De energetische werking van Koper...

Koper wordt vaak beschouwd als een uitstekende geleider van energie. Om deze reden wordt het soms gebruikt in spirituele sieraden of gereedschappen om energie te kanaliseren of te versterken. Sommigen geloven dat koper kan helpen bij het herstellen van energetische balans en harmonie in het lichaam en de omgeving. Het wordt soms gebruikt in Feng Shui en andere energetische praktijken. Koper wordt verondersteld beschermende eigenschappen te hebben. Het kan worden gebruikt om negatieve energieën af te weren en een beschermende schild te creëren. Koper kan in verband worden gebracht met specifieke chakra's, zoals het basischakra (wortelchakra), en worden gebruikt om de energiestroom in die gebieden te bevorderen. Voor sommigen wordt koper gezien als een metaal dat spirituele groei en bewustzijn kan bevorderen. Het kan worden gebruikt tijdens meditatie of spirituele oefeningen.

Reinigen en opladen...

Chrysocolla met Native Copper is niet geschikt om te reinigen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023