• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chroomdiopsiet

Chroomdiopsiet is een smaragdgroene steen die in verschillende vormen voorkomt.

Het is een steen die erg diep in de grond zit, maar komt op veel plaatsen in de wereld voor, maar het meeste in Siberië, Myanmar, Zuid-Afrika en Pakistan.

De kleur groen wordt gevormd door de hoeveelheid ijzer die er in de steen zit. Een gewone Diopsiet is namelijk van zichzelf kleurloos, maar hoe meer ijzer er in de steen zit, hoe groener de steen wordt. De specifieke smaragd kleur komt door de sporen chroom en vanadium in de steen. Vandaar ook de naam Chroomdiopsiet.

De spirituele werking van Chroomdiopsiet...

De Chroomdiopsiet zorgt ervoor dat alle energie weer door je chakra's gaan stromen en dan met name door je stuit-, hart- en derde oog-chakra.

De steen staat in het teken van evenwicht en heling. Hij zorgt er dus voor dat de chakra's of energieën die niet in balans zijn, weer terug in balans komen.

Daarnaast is hij verbonden met de aardster, waardoor er verbinding gevormd kan worden tussen jou en moeder aarde. Dit zorgt ervoor dat je spirituele groei ondersteund wordt en je beter in contact kan komen met allerlei natuurwezens, zoals dieren, planten en nog veel meer.

De mentale werking van Chroomdiopsiet...

Chroomdiopsiet stimuleert bescheidenheid en het volgen van je intuïtie. Hij geeft je meer duidelijkheid in wat je voelt en welk pad je wil bewandelen.

De steen wordt ook wel de 'huilsteen' genoemd, omdat het ervoor zorgt dat je je verdriet meer toe kan laten en ook kan uiten. Hierdoor kun je beter gaan stromen en spanning ontladen. Dit is dus erg geschikt voor mensen die veel stress ervaren of hun levensvreugde kwijt lijken te raken.

Ook stimuleert het vergeving en verzoening voor alles waar je in het verleden door bent gekwetst. En zorgt het ervoor dat je open staat voor nieuwe informatie, waardoor je dat makkelijker kan opnemen.

De lichamelijke werking van Chroomdiopsiet...

De Chroomdiopsiet is voornamelijk erg geschikt voor vrouwen, omdat het erg sterk werkt voor de hormoonhuishouding. Het kan weer evenwicht brengen in je voortplantingsorgaan en je hormonen, waardoor vrouwen, die bijvoorbeeld in de menopauze zitten, verlichting ervaren van hun klachten.

Ook helpt de steen je hart te versterken, ontstekingen te remmen, is het goed voor je nieren, spierpijn, bloedsomloop en bloeddruk.

Reinigen en opladen...

Chroomdiopsiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023