• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chloriet

Chloriet is een helder groen/blauw mineraal. Hij wordt vaak gevonden in bergkristal. De naam komt voort uit de kleur van de steen. Chloros betekend namelijk in het Grieks 'groen'.

De steen wordt voornamelijk gevonden in Rusland en de Verenigde Staten, maar komt wereldwijd voor. Het vormt vaak de vorm van fijnkorrelige aggregaten, bladeren of kristallijne vlokken. Het kan een parelachtige tot glasachtige glans hebben. Chloriet is een complex silicaatmineraal. Het bevat elementen zoals magnesium, ijzer, aluminium, silicium, zuurstof en waterstof.

De werking van Chloriet...

Chloriet beschermt je lichaam van negatieve stralingen. Dit heeft weer effect op je mentale en fysieke gezondheid. Ook is de steen erg geschikt om de communicatie met natuurwezens te verbeteren. Het wordt dan ook vaak ingezet tijdens de meditatie, waardoor je contact met zielen van planten, elven en andere natuurwezens kunt versterken. De steen doet dit doordat hij op dezelfde trilling zit als de hartslag van de aarde. Naast de communicatie met natuurwezens, is het ook erg geschikt om beter te aarden en emoties te reguleren tijdens de meditaties.

Chloriet staat erom bekend erg goed te helpen voor mensen die veel last hebben van psychische aanvallen. Het helpt je emoties te reguleren en te aarden in je energie, waardoor je meer plezier kunt halen uit het leven hier op aarde. Chloriet staat bekend als een sterke pijnstiller voor verschillende delen van het lichaam. Daarnaast bevordert de steen de aanmaak van nuttige bacteriën in je lichaam en helpt het bij huidgezwellen en levervlekken. Ook zorgt de steen ervoor dat de gifstoffen beter afgevoerd worden en de nodige stoffen, zoals vitamines, ijzer en calcium beter opgenomen worden door je lichaam.

Reinigen en opladen...

Chloriet zelf kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023