• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Chevron Amehtist

Chevron Amethist is een combinatie van Amethist en Witte Kwarts. Dit uit zich vaak in een zigzagged patroon, waarbij je alle lagen goed kunt zien.

Hij heeft dus ook een net andere werking dan een normale Amethist.

De Chevron Amethist wordt over de hele wereld gevonden, maar komt het meeste voor in Brazilië en Uruguay.

De spirituele werking van Chevron Amethist...

De Chevron Amethist helpt je te verbinden met je oorsprong en inzichten te krijgen in de oorzaken van de uitdagingen die je op je pad krijgt.

De steen straalt stellaire golven en licht uit de kosmos uit, wat ervoor zorgt dat de situaties vanuit meerder perspectieven kan waarnemen.

Afgelopen tijd is er veel gebeurd, waardoor veel mensen het gevoel hebben niet echt meer in de juiste dimensie te zitten. Ze zweven een beetje tussen de 3e, 4e en 5e dimensie, waardoor het leven erg zwaar aan kan gaan voelen. Deze steen helpt je het gevoel toe te laten en een uitweg te vinden.

De mentale werking van Chevron Amethist...

De Chevron Amethist kan je helpen om vastgeroeste patronen te doorbreken. Het helpt je met de weerstand die je daarbij gaat voelen en verantwoordelijkheid te nemen voor de realiteit waar je in zit (die je wil veranderen). Het heeft echter wel tijd nodig, want dit soort patronen zijn niet van de een op de andere dag doorbroken.

Chevron Amethist brengt rust en kalmte met zich mee, waardoor het goed werkt voor mensen die veel angst of woede ervaren.

De lichamelijke werking van Chevron Amethist...

De Chevron Amethist scant je hele lichaam af om te kijken welke delen van je lichaam meer rust kunnen gebruiken. Hij zorgt ervoor dat je dieper kunt gaan ademhalen en spanning kunt loslaten.

Reinigen en opladen...

Chevron Amethist kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023