• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Celestobariet

Celestobariet is een samenstelling van Bariet en Celestien (vandaar ook de naam). De steen heeft vaak een zalmroze kleur met soms blauwe of grijze randen.

Het wordt gevonden in Engeland, Polen, Denemarken, Australië en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van Celestobariet...

De Celestobariet heeft een hele sterke beschermende werking tijdens het spiritueel reizen, zoals astraal reizen of Sjamaans reizen. Hier kom je vaak entiteiten of zielenaspecten tegen en de steen beschermt je hiertegen.

De steen is daarnaast goed in het stabiliseren van je energie en wordt ook wel het Sjamaans orakel genoemd. Hij zorgt er namelijk voor dat je beide kanten van het verhaal kunt bekijken en geeft hierdoor verheldering in onduidelijke situaties.

De mentale werking van Celestobariet...

Celestobariet geeft je dus de mogelijkheid om twee kanten van het verhaal te bekijken. Hierbij laat hij soms ook de duistere kant van het leven zien, maar hij leert je dit toe te lachen in plaats van weg te duwen.

Het schept dus meer duidelijkheid. Als je de steen in je handen houdt en een vraag stelt, zul je merken dat er een antwoord komt.

De lichamelijke werking van Celestobariet...

Celestobariet bevordert een goede nachtrust. Het kan je namelijk helpen bij problemen als moeilijk inslapen of nachtmerries.

Reinigen en opladen...

Celestobariet kan beter niet met water gereinigd worden of in contact zijn met veel zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023