• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Celadoniet

Celadoniet, een mineraal dat tot de micagroep behoort, staat bekend om zijn groene kleur. Het vormt zich meestal als fijnkorrelige aggregaten of als coatings en vullingen in gesteenten. Het kan ook verschijnen als een poederachtige substantie. Het bevat elementen zoals kalium, magnesium, ijzer, aluminium, silicium, zuurstof en waterstof. Het kristalliseert in het monokliene systeem, vergelijkbaar met andere mineralen in de micagroep.

Celadoniet ontstaat gewoonlijk door de verandering van vulkanisch gesteente, vooral in basaltgesteenten. Het wordt vaak geassocieerd met hydrothermische processen bij lage temperatuur. Celadoniet wordt op verschillende locaties over de hele wereld aangetroffen, waaronder Italië, Duitsland en andere vulkanische gebieden.

De werking van Celadoniet...

Er wordt aangenomen dat celadoniet fysieke genezing en herstel ondersteunt. Het kan een kalmerend effect op het lichaam hebben en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van weefselregeneratie. Er wordt aangenomen dat het mineraal een verzachtende en kalmerende energie heeft, die helpt bij emotionele genezing en stressverlichting. Er wordt gezegd dat het helpt negatieve emoties los te laten en een gevoel van vrede en rust te bevorderen. Er wordt aangenomen dat celadoniet de spirituele groei en het inzicht verbetert en individuen helpt verbinding te maken met een hoger bewustzijn en spirituele rijken. Er wordt gedacht dat het de intuïtie en paranormale vermogens verbetert en helpt bij persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Zoals veel groene mineralen wordt aangenomen dat celadoniet aardende eigenschappen heeft, waardoor je verbonden kunt blijven met de aarde en je je stabieler en veiliger voelt. Het wordt beschouwd als een beschermende steen, die de drager beschermt tegen negatieve energieën en invloeden.

Reinigen en opladen...

Celadoniet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's