• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Cavansiet

Cavansiet is een calcium-vanadium-silicaat. De naam komt ook voort uit de samenstelling van deze drie elementen.

Hij heeft een blauwe tot soms groene kleur en zit vaak op andere edelstenen.

De steen komt niet op heel veel plaatsen in de wereld voor. Meestal worden ze gevonden in Poonah (India) of Oregon (de Verenigde Staten).

De spirituele werking van Cavansiet...

Cavansiet helpt je om je inzichten onder woorden te brengen als je bijvoorbeeld een boodschap hebt doorgekregen van een hogere energie of een visioen hebt gehad.

Ook bevordert het de connectie met de hogere energieën en je spirituele kennis, zoals de Akasha kronieken. En is het ideaal om te gebruiken bij meditaties, omdat het je mediamieke gaven, intuïtie en spiritualiteit in het algemeen versterkt.

De steen beschermt behandelaars tijdens het spiritueel behandelen van mensen tegen bijvoorbeeld het overnemen van klachten of emoties.

De mentale werking van Cavansiet...

Cavansiet versterkt je communicatie op allerlei verschillende manieren, zoals helderheid, eerlijkheid en hoe tactvol je bent.

Daarnaast werkt de steen ook inzichtgevend. Het bevordert je begrip en kennis over situaties.

De Cavansiet heeft daarnaast een kalmerende werking. Het helpt je positiever in het leven te staan en rust te vinden in de situatie waar je je in bevindt. Het helpt hierdoor ook meer respect te hebben voor jezelf en de situatie waar je in zit.

Ook helpt het je vastgeroeste denkpatronen of gewoontes, zoals verslavingen of destructief gedrag te herkennen en verhelpen.

De lichamelijke werking van Cavansiet...

Cavansiet heeft een positieve werking op het hormoonsysteem. Zo kan het bijvoorbeeld goed helpen voor vrouwen die last hebben van PMS klachten.

Ook heeft de steen in het algemeen een kalmerende en verzachtende werking, dus kan het helpen bij allerlei stress gerelateerde klachten, zoals veel spierspanning of hoofdpijn.

Zoals hiervoor gezegd helpt het je positiever in het leven te staan. Dit komt ook doordat de steen de productie van endorfine en geleiding van elektrische impulsen bevordert. Naast het gelukkige gevoel dat dit geeft, zorgt het ook voor cellulaire genezing van tanden, keel, nieren, blaas, bloedsomloop, oren, stijve gewrichten, migraine, etc.

Reinigen en opladen...

Cavansiet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023