• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Cathedral kwarts

De Cathedral kwarts is over het algemeen wit of kleurloos en behoort tot de kwartssoort. Hij is vernoemt naar zijn vorm. In de meeste Cathedral kwartsen kun je namelijk torens van een kathedraal herkennen.

Deze steen is erg bijzonder omdat het zicht niet aan een persoon bindt. Het staat namelijk voor samenwerking en wil hiermee licht en bewustzijn verspreiden over de wereld.

De steen wordt voornamelijk gevonden in Brazilië, Rusland, Zwitserland en Madagascar.

De spirituele werking van Cathedral kwarts...

De Cathedral kwarts heeft een sterke spirituele werking. Het wordt dan ook vaak gebruikt door mensen die hun spirituele ontwikkeling willen stimuleren en ontdekken. Ze hebben namelijk een grote spirituele kennis en lichtenergie in zich zitten.

Daarbij is het bijvoorbeeld heel geschikt voor het contact versterken met hogere energieën en kennisbronnen, zoals engelen, gidsen, visioenen bij astraal reizen en nog veel meer.

Het kan ook visioenen over toekomstige levens en levens uit het verleden laten zien, waardoor je eventuele problemen kan herleiden en oplossen.

De mentale werking van Cathedral kwarts...

De Cathedral kwarts is erg geschikt om je boodschap te versterken en verduidelijken als je die wil overbrengen aan een groep.

Ook helpt het je je plek te vinden als je terechtkomt in een nieuwe omgeving en groep mensen. Hij beschermt je namelijk tegen eenzaamheid. De steen zal je helpen om zaken in een groter geheel te plaatsen, waardoor je het op nieuwe manieren kan benaderen.

De lichamelijke werking van Cathedral kwarts...

De Cathedral kwarts heeft geen specifieke werking op een of meerdere onderdelen van het lichaam. Het heeft wel een verzachtende werking, dus als het op het probleemgebied gelegd wordt, kan het helpen je pijn daar te verlichten.

Reinigen en opladen...

Cathedral kwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023