• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Caribbean Green Calciet

Caribbean Green Calciet, of Pistache Calciet, is een soort calcietmineraal dat voorkomt in bepaalde regio's van het Caribisch gebied, vooral in plaatsen als de Dominicaanse Republiek. Hij staat bekend om zijn prachtige groene kleur, die kan variëren van licht mintgroen tot diepere tinten.

In termen van zijn fysieke eigenschappen vormt Caribisch Groene Calciet doorgaans massieve of kristallijne structuren en heeft het een relatief zachte textuur vergeleken met andere mineralen. Het bestaat voornamelijk uit calciumcarbonaat, net als andere vormen van calciet, maar de groene kleur is te wijten aan de aanwezigheid van sporenelementen zoals ijzer.

De werking van Caribbean Green Calciet...

Caribbean Green Calciet heeft een verzachtend en kalmerend effect op emoties, waardoor stress, angst en emotionele onevenwichtigheden worden verlicht. Het wordt vaak gebruikt om innerlijke vrede en rust te bevorderen.

Zoals veel groene stenen wordt Caribisch Groene Calciet geassocieerd met het hartchakra. hij opent en activeert dit energiecentrum, waardoor liefde, mededogen en empathie worden bevorderd. Dit kan helpen bij zowel zelfliefde als bij het vormen van diepere verbindingen met anderen.

Dit kristal wordt vaak geassocieerd met vernieuwing en groei, zowel op persoonlijk als spiritueel vlak. Er wordt aangenomen dat het helpt oude patronen en overtuigingen los te laten die je niet langer dienen, waardoor plaats wordt gemaakt voor persoonlijke transformatie en spirituele evolutie.

Van Caribbean Green Calciet wordt gedacht dat het lichaam en geest stimuleert en vitaliteit en levensvreugde bevordert. Het helpt het energieniveau op te laden.

Vanwege zijn groene kleur wordt Caribisch Groene Calciet soms gezien als een steen die een diepere verbinding met de natuur bevordert. Het kan worden gebruikt om te aarden en af ​​te stemmen op de energieën van de natuurlijke wereld, waardoor harmonie en evenwicht worden bevorderd.

Reinigen en opladen...

Calciet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023