• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Cappuccino Jaspis

Cappuccino Jaspis staat ook bekend onder de naam 'Choco Jaspis'. Deze variant van Jaspis wordt voornamelijk gevonden in Zuid-Afrika, Madagaskar en Australië. Hij heeft zijn naam natuurlijk te danken aan zijn licht- en donkerbruine kleurtjes die samen een speels patroon laten zien, net als bij een kopje cappuccino.

De werking van Cappuccino Jaspis...

Cappuccino Jaspis heeft een sterk aardende en beschermende werking. Zo beschermt hij bijvoorbeeld tegen negatieve energieën. Bij stressvolle situaties kan deze steen je goed helpen om geaard en rustig te blijven. Hij geeft je de nodige motivatie om iets af te kunnen ronden. Cappuccino Jaspis heeft een hele lichte, warme en liefdevolle energie bij zich. Hierdoor brengt hij stabiliteit en evenwicht en zorgt hij voor beter contact met de natuur. Cappuccino Jaspis geeft rust, standvastigheid, behulpzaamheid en efficiëntie. Het is een echte prestatie verhogende steen, omdat hij je dus ook leert om efficiënt te werken. Bij meditaties kan de steen je ondersteunen om dieper in de meditatie te raken. Lichamelijk heeft de steen een sterke invloed op het maag-darmstelsel, de stoelgang en het immuunsysteem. Het is een goede steen tegen brandend maagzuur.

Reinigen en opladen...

Cappuccino Jaspis kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023