• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Calciet met Pyriet

Calciet en Pyriet zijn twee verschillende mineralen, die samen kunnen groeien tot één formatie. Calciet is een calcium carbonaat mineraal, terwijl Pyriet een sulfide mineraal is, bestaand uit ijzer en zwavel. Ze kunnen in allerlei verschillende formaties samengroeien. Zo kan het zowel over elkaar, als door elkaar heen groeien. Deze combinaties zijn te vinden in sedimentair gesteente, hydrothermale aderen en andere geologische omgevingen. Dit zorgt voor erg unieke exemplaren!

De werking van Calciet...

Calciet is een mineraal dat in verschillende kleuren en variëteiten voorkomt, waaronder oranje, blauw, groen, geel en roze. De werking en eigenschappen van calciet kunnen variëren afhankelijk van de kleur en chemische samenstelling. Over het algemeen worden calcietkristallen geassocieerd met de volgende eigenschappen en werking...

Calciet wordt vaak beschouwd als een steen die energie kan versterken. Ze kan helpen bij het stimuleren van vitaliteit en het verhogen van je fysieke en mentale energie. De steen kan bijdragen aan emotionele balans en stabiliteit. Ze wordt soms gebruikt om stress, angst en negatieve emoties te verminderen. Sommige mensen geloven dat calciet creativiteit en motivatie kan vergroten. Ze kan helpen bij het stimuleren van ideeën en het bevorderen van persoonlijke groei. Calciet wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Ze kan helpen bij meditatie en het openen van het derde oog chakra. Afhankelijk van de kleur van de calciet, wordt deze soms geassocieerd met specifieke chakra's. Bijvoorbeeld, groene calciet wordt vaak in verband gebracht met het hartchakra, terwijl blauwe calciet wordt geassocieerd met het keelchakra.

De werking van Pyriet...

Pyriet, ook wel bekend als "fool's gold" vanwege haar gelijkenis met goud, wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele en emotionele eigenschappen...

Pyriet wordt vaak beschouwd als een steen die kracht en energie kan versterken. Ze kan je helpen bij het vergroten van je fysieke en mentale uithoudingsvermogen, waardoor je meer veerkracht hebt in moeilijke situaties. Deze steen kan je zelfvertrouwen en zelfwaardering vergroten. Ze kan helpen bij het overwinnen van negatieve gedachten en het bevorderen van een positieve zelfbeeld. Pyriet wordt vaak gezien als een beschermende steen. Ze kan negatieve energieën en invloeden afweren, waardoor je een gevoel van veiligheid en stabiliteit kunt ervaren. Ook geloven sommigen dat pyriet de vitaliteit en levenslust kan vergroten. Het kan je helpen bij het aantrekken van positieve kansen en het stimuleren van creatieve energie. Pyriet kan worden gebruikt om zelfontplooiing en persoonlijke groei te bevorderen. Ze kan je aanmoedigen om je doelen na te streven en je potentieel te realiseren. Voor sommige mensen kan pyriet ook dienen als een steen om spirituele inzichten te bevorderen en contact te maken met hogere bewustzijnsniveaus.

Reinigen en opladen...

Calciet met Pyriet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023