• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bruine Toermalijn - Draviet

Bruine toermalijn, ook wel bekend als draviet, is een variant van de toermalijnfamilie die wordt gekenmerkt door zijn rijke bruine kleur. Bruine toermalijn varieert van lichtbruin tot donkerbruin, soms met tinten rood, geel of groen. De kleur kan variëren afhankelijk van de specifieke chemische samenstelling van het mineraal en de aanwezigheid van verschillende elementen.

Bruine toermalijn kan zowel transparant als doorschijnend zijn. Sommige exemplaren hebben een mooie kristalheldere structuur, terwijl andere meer ondoorzichtig zijn.

De werking van Bruine Toermalijn...

Bruine toermalijn wordt geassocieerd met de basischakra en wordt gebruikt om aarding en bescherming te bevorderen. Het kan helpen bij het in balans brengen van de energieën in het lichaam en het creëren van een gevoel van stabiliteit en veiligheid. Deze steen wordt gebruikt voor emotionele heling en welzijn, vooral bij het verlichten van angst, stress en negatieve emoties. Het kan helpen bij het loslaten van oude emotionele bagage en het bevorderen van een gevoel van kalmte en evenwicht.

Bruine toermalijn wordt gezien als een krachtige energiebooster die vitaliteit en levenskracht kan stimuleren. Het kan helpen bij het verhogen van fysieke energie, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Deze steen wordt ook geassocieerd met genezing en regeneratie op zowel fysiek als emotioneel niveau. Het kan helpen bij het ondersteunen van het genezingsproces na ziekte of letsel en het bevorderen van een gevoel van vernieuwing en revitalisatie.

Reinigen en opladen...

Toermalijn kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Let wel op met water.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023