• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bruine Calciet

Zoals de naam al doet vermoeden, vertoont bruine calciet doorgaans bruintinten, variërend van lichtbruin tot diep chocoladebruin. De verkleuring wordt vaak veroorzaakt door de aanwezigheid van onzuiverheden of sporenelementen tijdens de vorming ervan. Bruine calciet is te vinden op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder Mexico, de Verenigde Staten, Brazilië en China. De kenmerkende bruine kleur en unieke eigenschappen maken het tot een gewild mineraal exemplaar voor verzamelaars en liefhebbers.

De werking van Bruine Calciet...

Bruine Calciet heeft een hele aardende energie. De steen zet je met beide benen op de grond en wordt ook geassocieerd met de energie van de aarde en de natuur. Hierdoor kan de steen een gevoel van stabiliteit en veiligheid bevorderen. Het is een hele fijne steen voor mensen die zich verstrooid of slecht gegrond voelen.

Dit kristal wordt geassocieerd met het wortelchakra, dat overlevingsinstincten en materiële behoeften regelt. Er wordt aangenomen dat bruine calciet helpt bij het manifesteren van overvloed, voorspoed en succes bij iemands inspanningen. Het stimuleert een positieve mindset en helpt gevoelens van gebrek of schaarste te overwinnen. Bruine calciet kan een beschermend schild bieden tegen negatieve energieën. Het creëert een barrière van energetische bescherming en aardt tegelijkertijd overtollige energie in de aarde.

Bruine Calciet kan je emotioneel meer balans en stabiliteit brengen, waardoor het goed kan helpen bij het verwerken van trauma's en het loslaten van oude patronen. Bruine calciet kan het zelfvertrouwen, de moed en de innerlijke kracht vergroten. Het moedigt je aan om in je kracht te staan, je grenzen te laten gelden en je doelen met vastberadenheid en overtuiging na te streven.

Hoewel bruine calciet voornamelijk wordt geassocieerd met emotionele en spirituele genezing, heeft het ook fysiek genezende eigenschappen. Het kan het skeletstelsel ondersteunen, helpen bij het verlichten van spierspanning of krampen, en de calciumopname ondersteunen.

Reinigen en opladen...

Calciet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023