• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bruine (Roodbruine) Aventurijn

Bruine Aventurijn, of Roodbruine Aventurijn, is een variëteit van aventurijnkwarts die varieert van lichtbruin, roodbruin tot diep chocoladebruin. De kleur is voornamelijk te wijten aan de aanwezigheid van ijzeroxide- of hematietinsluitsels. Net als andere aventurijnvariëteiten vertoont bruine aventurijn een glittereffect dat wordt veroorzaakt door licht dat weerkaatst door de minerale insluitsels.

De werking van bruine aventurijn...

Bruine aventurijn wordt geassocieerd met aardende energie, waardoor je je geworteld en verbonden kunt voelen met de aarde. Het bevordert een gevoel van stabiliteit en veiligheid, waardoor het nuttig is voor mensen die zich ongegrond of verstrooid voelen. Van deze steen wordt gezegd dat hij de moed en het zelfvertrouwen vergroot, waardoor je in staat word gesteld uitdagingen te overwinnen en positieve actie in je leven te ondernemen. Het stimuleert een gevoel van innerlijke kracht en veerkracht. Bruine aventurijn biedt bescherming tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het creëert een schild van energie rond de drager, waardoor negativiteit wordt afgeweerd en een gevoel van veiligheid en welzijn wordt bevorderd. Van bruine aventurijn wordt gedacht dat het de creativiteit verbetert en helpt bij de manifestatie van doelen en verlangens. Het stimuleert de verbeeldingskracht en moedigt innovatief denken aan, waardoor je makkelijker je ideeën kunt verwezenlijken. Bruine aventurijn wordt geassocieerd met emotionele genezing, vooral voor problemen die verband houden met de eigenwaarde. Het helpt individuen negatieve patronen en overtuigingen los te laten, waardoor een groter gevoel van zelfacceptatie en eigenliefde wordt bevorderd. Bij kristalgenezing wordt bruine aventurijn gebruikt om fysieke genezing te ondersteunen, vooral voor problemen die verband houden met de onderrug, spieren en botten. Er wordt aangenomen dat het de algehele fysieke vitaliteit en uithoudingsvermogen bevordert.

Bruine aventurijn wordt vaak geassocieerd met het wortelchakra, dat kwesties als overleving, stabiliteit en veiligheid regelt. Werken met bruine aventurijn kan helpen het wortelchakra in balans te brengen en op één lijn te brengen, waardoor een gevoel van aarding en stabiliteit wordt bevorderd. Er wordt gezegd dat bruine aventurijn helpt bij spirituele groei en innerlijke verkenning. Het helpt individuen verbinding te maken met hun hogere zelf en toegang te krijgen tot diepere niveaus van wijsheid en intuïtie.

Reinigen en opladen...

Bruine Aventurijn kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's