• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Jaspis Breccie

Jaspis Breccie wordt ook wel Trümmer Jaspis genoemd. Het is een rode Jaspis met kwarts en andere insluitsels. Breccie komt van het woord gebroken, omdat de steen door zijn insluitsels en strepen soms gebroken lijkt. Het ontstaat wanneer fragmenten van (afgebroken) jaspis op natuurlijke wijze aan elkaar worden gecementeerd door andere mineralen, waardoor meestal een mozaïekachtig patroon ontstaat.

Breccie Jaspis bevat allerlei verschillende patronen en kleuren waaronder verschillende tinten rood, bruin, geel of zelfs groen. Het specifieke uiterlijk is afhankelijk van de originele jaspisfragmenten en de aard van het cementeermateriaal.

Breccie jaspis is te vinden op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Brazilië en delen van Afrika.

De werking van Breccie Jaspis...

Breccie is erg krachtig in het verwijderen van negatieve energie en deze te vervangen door positieve energie. Dit is bijvoorbeeld erg geschikt als je een gebrek hebt aan zelfvertrouwen of een heel slecht zelfbeeld hebt. Breccie Jaspis kan je leren een positievere houding aan te nemen richting het leven.

Ook beschermt de steen je tegen negatieve invloeden, zoals straling of mensen met een negatieve energie om zich heen. De steen is daarnaast erg geschikt voor mensen die veel last hebben van extreme woede, omdat de steen een kalmerende energie heeft. Jaspis Breccie stimuleert ook de doorstroming van je energie terwijl hij je wel met beide benen op de grond houdt.

Fysiek gezien heeft hij een positieve invloed op je spijsvertering, hormoonstelsel, zenuwstelsel en immuunsysteem.

Reinigen en opladen...

Jaspis Breccie kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023