• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Brazilianiet

Brazilianiet is een gifgroene, witte of gele steen die meestal doorzichtig is. Ook heeft hij een glans over zich heen, waardoor het soms kan lijken alsof het glas is.

Het wordt onder andere gevonden in Brazilië, de Verenigde Staten, Tsjechië en Canada.

Zoals je misschien al vermoedde is de steen vernoemd naar Brazilië, waar het voor het eerst gevonden werd. Het wordt soms ook wel Natromontebrasiet genoemd.

De spirituele werking van Brazilianiet...

Brazilianiet heeft een sterke Atlantische energie die je kan helpen bij het manifesteren van je doelen en plannen in het leven.

De mentale werking van Brazilianiet...

Brazilianiet is heel goed voor mensen die moeite hebben met het stellen van grenzen voor jezelf of voor anderen. Zo is het bijvoorbeeld heel erg geschikt voor tieners die hun grenzen aan het onderzoeken zijn en niet goed weten waar de grens ligt.

Daarnaast geeft het je een hele hoop andere inzichten over jezelf, waardoor je verantwoordelijkheid leert nemen en je bewust bent van je kwetsbare kanten en werkpunten, zodat je uiteindelijk een sterker mens wordt.

Ook leert het je krachtig te zijn zonder een muurtje om je heen te bouwen, zodat andere mensen je niet kunnen raken.

Het is erg geschikt om te dragen tijdens je studie of werk, omdat het je concentratie bevordert en je intelligentie versterkt om bijvoorbeeld problemen op te lossen of informatie op te nemen.

Ook helpt het bij het loslaten van negatieve emoties, zoals woede, wraak of jaloezie.

De lichamelijke werking van Brazilianiet...

Brazilianiet heeft een sterke invloed op de doorstroom van je lichaam en reinigt het je meridianen. Meridianen zijn allemaal energiebanen in het lichaam die naast elkaar lopen van je kruin tot de puntjes van je vingers en tenen. Samen zorgen deze ervoor dat je energie goed doorstroomt. Deze worden dus gereinigd door de Brazilianiet.

Ook kan het helpen bij problemen rondom de zon, zoals een zonnesteek, overgevoeligheid van de huid en verbranding.

Reinigen en opladen...

Brazilianiet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's