• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Boulder Opaal

Boulderopaal is een uniek type opaal dat zich vormt in ijzersteen- of zandstenen rotsblokken. Het wordt gekenmerkt door zijn opvallende combinatie van levendig opaal en het Moedergesteente waarin het wordt gevonden. Boulder-opaal is voornamelijk afkomstig uit Queensland, Australië, met name uit regio's als Quilpie, Winton en Opalton.

Boulder-opaal vormt zich als dunne aderen of stukjes van kostbaar opaal in de scheuren en spleten van ijzersteen- of zandstenen rotsblokken. Na verloop van tijd sijpelt silicarijk water in deze holtes, waardoor silicagel wordt afgezet die uiteindelijk uithardt tot opaal.

Boulder-opaal vertoont een breed scala aan kleuren en patronen, waaronder levendige blauw-, groen-, rood- en geeltinten. Het opaal kan verschillende patronen vertonen die het gevolg zijn van de plaatsing van silicabollen in de steen.

Boulder-opaal wordt meestal gesneden en gepolijst om het kleurrijke opaal in de gaststeen te onthullen. Steenhouwers vormen het ruwe rotsopaal zorgvuldig om de kleur en het patroon te maximaliseren, waardoor cabochons, kralen en andere sieraadonderdelen ontstaan.

De werking van Boulder Opaal...

Vanwege de verbinding met de aarde via het matrix (moedergesteente) wordt boulder opaal vaak geassocieerd met aarding en stabiliteit. Het kan je helpen geworteld te blijven in het huidige moment en een gevoel van evenwicht en veiligheid te behouden.

Boulder opaal heeft een zachte en verzorgende energie die emotionele genezing en innerlijke vrede kan ondersteunen. het kan gevoelens van kalmte, acceptatie en eigenliefde bevorderen, waardoor je emotionele bagage en trauma's makkelijker kunt loslaten. Boulder opaal stimuleert, net als anderen opalen, de creativiteiten inspiratie. De levendige kleuren en unieke patronen stimuleren de verbeelding en stimuleren artistieke expressie en innovatie.

De vorming van Boulder opaal in natuurlijke rotsblokken geeft het een sterke verbinding met de aarde en de elementen. Er wordt gezegd dat het de verbinding met de natuur en de natuurlijke wereld verbetert, waardoor een diepere waardering voor de schoonheid en overvloed van de aarde wordt bevorderd. Boulder Opaal heeft een harmonieuze energie die balans met zich meebrengt.

De ijzersteen- of zandsteenmatrix rond het opaal biedt een beschermend schild tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Er wordt aangenomen dat Boulder opaal een gevoel van veiligheid en geborgenheid creëert, waardoor je met veerkracht en kracht de uitdagingen van het leven kunt aangaan.

Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023