• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Boji stenen

Boji stenen worden ook wel Pop rocks genoemd, omdat ze rond van vorm zijn. De stenen hebben niet altijd precies dezelfde samenstelling. Het wisselt in de aanwezigheid van Pyriet en Limoniet.

Meestal worden ze gebruikt in paren, waarin de gladde steen voor vrouwelijkheid staat en de ruwere steen voor mannelijkheid. In deze samenstelling hebben ze de sterkste werking.

De stenen zijn al miljoenen jaren oud en als je ze over elkaar heen wrijft komen er vonkjes vanaf.

De spirituele werking van Boji stenen...

De Boji stenen stimuleren de doorstroming van energie en helpen blokkades te doorbreken. Hierdoor komt alles weer in balans en wordt je lichaam opgeladen.

De stenen werken daarnaast ook aardend en helpen je in dit leven te aarden in plaats van te blijven zweven in vorige levens. Ze laten je terug in je kracht komen.

Ook zijn de stenen erg geschikt om te gebruiken tijdens sjamanistisch reizen. Ze maken het namelijk makkelijker om naar de sjamanistische benedenwereld te reizen.

De mentale werking van Boji stenen...

Boji stenen stimuleren daarnaast de helderheid van je geest door zelfinzicht. Ze geven je inzicht in je huidige situaties en de obstakels waar je nog iets mee moet om verder te kunnen. Ze helpen je vervolgens om die blokkades op te ruimen.

De lichamelijke werking van Boji stenen...

Boji stenen werken vooral goed op je hersenen. Ze verbeteren bijvoorbeeld je geheugen. Dit geldt voor het korte- en langetermijngeheugen.

Ook bevordert het de aanmaak van nieuw weefsel en het herstel van het oude beschadigde weefsel.

Soms heb je hele hardnekkige blokkades in je lichaam en die kunnen ervoor zorgen dat je ziek wordt. De stenen helpt om weer door te kunnen stromen en gaat zo ziektes tegen.

Reinigen en opladen...

Boji stenen zijn niet geschikt om met water te reiningen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's