• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bloemagaat

Bloemagaat wordt ook wel 'Flower Agaat' genoemd. Het is een fossiel koraal in Chalcedoon/Agaat, wat een transparante steen is, waardoor er allerlei bloemachtige patronen in de steen te zien zijn. Het is een nog relatief nieuwe steen die nog niet heel bekend is.

De spirituele werking van Bloemagaat...

Bloemagaat staat erom bekend je te helpen om alles los te laten wat niet meer helpend is voor je hogere zelf. Hij helpt je om in vrede en acceptatie te leven, met behulp van Lichtwezens en Engelen die verbonden zijn met deze prachtige, zachte steen. Bloemagaat heeft een vrouwelijk energie en een helende werking. De steen heeft een aardende werking die je lichaam reinigt en voor evenwicht zorgt op zowel fysiek, emotioneel en intellectueel niveau. Bloemagaat verhoogt het bewustzijn en zorgt voor een sterke connectie tussen jezelf en het leven. De steen heeft krachtige helende eigenschappen die geuit worden in een zachte energie. Om het beste effect uit de steen te halen kun je hem daarom het beste langdurig gebruiken.

De mentale werking van Bloemagaat...

Bloemagaat is een liefdevolle, troost gevende steen. Hij beschermt je bij angsten en stress en is daarom een fijne steen om bij je te dragen bij klachten van een burn-out of een angststoornis. De steen zorgt voor acceptatie, zelfvertrouwen, een betere concentratie en hij moedigt je daarnaast aan om eerlijk en oprecht te zijn. Bloemagaat is een hele fijne steen voor mensen die zich vaak onbegrepen voelen. De steen leert je om liefdevol te leven en moedigt aan om jezelf te zijn, en niet meer zo bang te zijn over wat anderen van je denken.

De lichamelijke werking van Bloemagaat...

Lichamelijk ontkrampt Bloemagaat het lichaam en geeft deze je meer kracht. Het is een hele fijne steen ter ondersteuning van de spijsvertering, de maag, de blaas, de ogen, de baarmoeder en seksuele organen. Bloemagaat heeft een positieve werking op de botopbouw, de longen, de keel, verkoudheid, ontstekingen, het zenuwstelsel en reumatische klachten. De steen ondersteunt en reinigt het lymfestelsel en de bloedvaten en helpt goed bij huidaandoeningen. Bloemagaat wordt ook vaak ingezet om beter te kunnen slapen en bij nachtmerries.

Reinigen en opladen...

Bloemagaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's