• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe Toermalijn - Indicoliet

Blauwe toermalijn, ook bekend als indicoliet, is een variant van de toermalijnfamilie die wordt gekenmerkt door zijn prachtige blauwe kleur. Blauwe toermalijn varieert van lichtblauw tot diepblauw, soms met tinten van groen of violet. De kleur kan variëren afhankelijk van de specifieke chemische samenstelling van het mineraal en de aanwezigheid van verschillende elementen.

Blauwe toermalijn kan zowel transparant als doorschijnend zijn, afhankelijk van de zuiverheid en structuur van de kristallen.

De werking van Blauwe Toermalijn...

Blauwe toermalijn wordt geassocieerd met de keelchakra en wordt gebruikt om communicatie en zelfexpressie te bevorderen. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en zelfverzekerde manier. Deze steen wordt gebruikt voor emotionele heling en welzijn, vooral bij het verlichten van angst, stress en emotionele blokkades. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een gevoel van kalmte en evenwicht.

Blauwe toermalijn wordt ook geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij het ontwikkelen van intuïtie, innerlijke wijsheid en een dieper begrip van het zelf en het universum. Net als andere varianten van toermalijn wordt blauwe toermalijn gebruikt voor bescherming tegen negatieve energieën en elektromagnetische straling. Het wordt gezien als een krachtig schild dat de aura versterkt en beschermt tegen schadelijke invloeden.

Reinigen en opladen...

Toermalijn kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Let wel op met water.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023