• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe Saffier

Blauwe Saffier is een blauwe edelsteen die in allerlei verschillende tinten voorkomt. Hij wordt vaak gebruikt in edelsteen sieraden.

De spirituele werking van Blauwe Saffier...

Blauwe Saffier bevordert liefde, waarheid en zuiverheid. Deze edelsteen brengt de chakra's in balans en haalt negatieve energie weg. De steen werkt in op het keelchakra, hierdoor is het een fijne steen ter ondersteuning van communicatie, zelfexpressie en de schildklier.

De mentale werking van Blauwe Saffier...

Blauwe Saffier heeft een sterke werking op de psyche en de hersenen. Hij heeft een kalmerende werking waardoor hij de geestelijke gezondheid bevordert en wijsheid en inzicht geeft. Blauwe Saffier ondersteunt een heldere geest en bevordert nuchter, kritisch, doelgericht en geconcentreerd denken. Hiermee gaat deze steen bepaalde psychische problemen tegen, denk hierbij aan hallucinaties en waanbeelden. Blauwe Saffier beschermt je tegen mensen die je mentaal proberen te overheersen.

De lichamelijke werking van Blauwe Saffier...

Lichamelijk heeft Blauwe Saffier een kalmerende werking op het lichaam. Hierdoor kan hij koorts verlagend en pijnstillend werken. Ook werkt hij ondersteunend bij stress-gerelateerde klachten. Blauwe Saffier heeft een positieve werking bij aandoeningen aan de hersenen zoals epilepsie. Verder werkt het positief in op de ogen, het bloed en de aders.

reinigen en opladen...

Blauwe Saffier kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's