• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe Opaal

Blauw opaal is een variëteit van opaal, een mineraloïde bestaande uit silica en water, met een karakteristieke blauwe kleur.

Blauwe Opaal is een gewone opaal variant. Dat betekent dat hij geen kleurenspel vertoont zoals de edelopalen.

Aangenomen wordt dat de blauwe kleur wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van microscopische insluitsels van andere mineralen, zoals koper- of koolstofverbindingen, in de silicamatrix.

Belangrijke bronnen van blauw opaal zijn onder meer Australië, Peru en Ethiopië. Elke bron kan blauw opaal produceren met enigszins verschillende kenmerken op het gebied van kleur en helderheid.

De werking van Blauwe Opaal...

Blauwe opaal wordt geassocieerd met de keelchakra, welke de communicatieve vaardigheden verbetert en open en eerlijke expressie mogelijk maakt. Het kan je helpen je gedachten en emoties duidelijker en effectiever te communiceren. Hierdoor kan de Blauwe Opaal ook verzachtend werken voor klachten aan de keel zoals keelpijn en schorheid.

Blauwe opaal heeft een kalmerende en verzachtende energie die stress, angst en emotionele onrust kan helpen verlichten. Er wordt gezegd dat het innerlijke vrede, rust en emotioneel evenwicht bevordert.

Blauwe opaal versterkt de creativiteit en inspireert hierin nieuwe ideeën en inzichten. Het kan de verbeelding stimuleren en artistieke expressie en innovatie aanmoedigen.

Er wordt aangenomen dat blauwe opaal helpt bij spirituele groei en ontwikkeling door innerlijke reflectie, intuïtie en spiritueel bewustzijn te bevorderen.

Sommigen geloven dat blauwe opaal beschermende eigenschappen heeft die kunnen beschermen tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Er wordt gezegd dat het een beschermende barrière rond de aura creëert, waardoor energetische grenzen worden gehandhaafd en energie-uitputting wordt voorkomen.

Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023