• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe fluoriet

Blauwe fluoriet is een fascinerende variant van fluoriet, een mineraal dat zich vormt in kubieke of octaëdrische kristallen. Zoals de naam al doet vermoeden, vertoont blauwe fluoriet doorgaans blauwtinten, variërend van bleek tot diep azuurblauw. De kleur is te wijten aan de aanwezigheid van sporenelementen zoals yttrium, cerium of europium tijdens het vormingsproces. Blauwe Fluoriet is relatief zeldzamer.

De werking van Fluoriet...

Fluoriet brengt je energie terug in balans. Hij werkt samen met lichtmeesters en galactische stralen, waardoor je chakra's worden geopend en je energie terug in balans komt. Ook biedt het bescherming tegen stralingen van bijvoorbeeld computers of telefoons. Fluoriet stimuleert groei op allerlei vlakken. Daarnaast biedt het een gevoel van bescherming, waardoor angsten en onzekerheden aangepakt kunnen worden. Het geeft inzicht in oude patronen en helpt je deze te doorbreken. De steen zorgt er ook voor dat je onderdrukte gevoelens loskomen. Het is daarnaast zeer effectief bij studeren of werken, omdat het een positieve werking heeft op je brein. Hierdoor kun je je beter concentreren, gestructureerd werken, en helpt het je informatie op te slaan. Fluoriet staat erom bekend goed te werken tegen klachten bij je keel, schouders en hart. Ook werkt de steen verzachtend bij infecties en is het goed voor je tanden, cellen, botten, huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Daarnaast is het zeer effectief voor mensen die last hebben van artritis en reuma. Voor fysieke klachten wordt er van deze steen vaak een elixer gemaakt.

De Blauwe fluoriet heeft naast de algemene werking van Fluoriet nog een sterkere werking op een aantal andere vlakken, zoals je hieronder kunt lezen...

De werking van Blauwe fluoriet...

De Blauwe fluoriet heeft een sterk zuiverende werking op alle gebieden, zoals het reinigen van je spirituele energie, maar ook het zuiveren van je lichaam van bijvoorbeeld bacteriën. Daarnaast is de steen sterk verbonden met de keelchakra. Wat ervoor zorgt dat je onder andere beter je gevoelens kunt uiten. Het stimuleert ook je creativiteit, overzicht en heldere communicatie. Afhankelijk van wat jij nodig hebt aan energie geeft of kalmeert hij je energie, zodat dit beter in balans komt. Ook vergroot het de hersenactiviteit, waardoor je je beter kunt focussen.

Reinigen en opladen...

Blauwe fluoriet is niet geschikt om te reinigen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's