• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe Calciet

Zoals de naam al doet vermoeden, vertoont Blauwe Calciet verschillende tinten blauw, variërend van licht hemelsblauw tot diepere turquoise of blauwgroen tinten. De intensiteit van de blauwe kleur kan variëren afhankelijk van factoren zoals onzuiverheden en de transparantie van het kristal. Blauwe calciet kan variëren van doorschijnend tot ondoorzichtig. Sommige exemplaren laten licht door, waardoor ze een stralend uiterlijk krijgen, terwijl andere ondoorzichtiger kunnen zijn, afhankelijk van hun samenstelling en kristalstructuur.

Blauwe Calciet is te vinden op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder Mexico, de Verenigde Staten, Brazilië en Madagaskar.

De werking van Blauwe Calciet...

Blauwe calciet is sterk verbonden met het keelchakra, dat de communicatie en zelfexpressie regelt. Het kan iemands vermogen vergroten om effectief te communiceren, de waarheid helder te spreken en gedachten en gevoelens op een evenwichtige en gearticuleerde manier uit te drukken. Ook kan het hierdoor ondersteunen bij lichamelijke klachten aan de keel zoals keelpijn of schorsheid.

Blauwe Calciet wordt beschouwd als een kalmerende en verzorgende steen die helpt bij emotionele genezing en evenwicht. Er wordt aangenomen dat het gevoelens van angst, stress en emotionele onrust verzacht en innerlijke vrede, rust en emotionele veerkracht bevordert. Blauwe Calciet kan de intuïtie en paranormale vermogens verbeteren, waardoor je toegang krijgt tot innerlijke wijsheid en spirituele inzichten. Het kan helpen bij het ontwikkelen van een diepere verbinding met iemands intuïtie en hogere zelf.

Blauwe Calciet wordt geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en inspirerende artistieke expressie. Het kan je helpen je creatieve potentieel aan te boren, creatieve blokkades te overwinnen en je vrijer en authentieker uit te drukken.

Reinigen en opladen...

Calciet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023