• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Blauwe Aventurijn

Blauwe Aventurijn is een variëteit van Aventurijn, wat voornamelijk uit kwarts bestaat, en wordt gewaardeerd vanwege haar blauwe kleur, veroorzaakt door insluitsels van mineralen zoals fuchsiet en dumortieriet.

Het mineraal Aventurijn wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder India, Brazilië, Rusland en de Verenigde Staten.

De werking van Blauwe Aventurijn...

Blauwe Aventurijn wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele en genezende eigenschappen. Blauwe Aventurijn wordt beschouwd als een kalmerende steen die helpt bij het verminderen van stress, angst en spanning. Ze kan een gevoel van rust en vrede bevorderen.

Deze steen wordt in verband gebracht met het keelchakra, dat geassocieerd wordt met communicatie. Blauwe Aventurijn zou kunnen helpen bij het verbeteren van verbale expressie en het bevorderen van duidelijke communicatie. Ze kan mensen helpen hun gedachten en gevoelens op een evenwichtige en zelfverzekerde manier uit te drukken.

Mensen geloven dat blauwe aventurijn de intuïtie kan versterken en kan helpen bij het nemen van beslissingen. Ze wordt vaak gebruikt in meditatie om innerlijke rust en inzicht te bevorderen.

Reinigen en opladen...

Blauwe Aventurijn kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's