• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bismut

Bismut is een synthetisch kristal dat wordt gevormd door de reactie van verschillende metalen. Het is een niet giftig, zwaar metaal. De trapvormige structuur van deze steen ontstaat doordat de kristallen van Bismut met een onregelmatige snelheid groeien. De buitenlaag van de steen is een dunne iriserende oxidatielaag, wat zorgt voor de vele kleuren in de steen.

De werking van Bismut...

Bismut heeft een aardende werking die de aura versterkt. Het kan ons helpen om inzicht te krijgen en geeft ons het vertrouwen om weer op te staan. Het maakt daadkrachtig en geeft meer levensvreugde.

Bismut werkt in op alle chakra's en staat bekend als een sterk transformatiekristal. Hij brengt meer balans en heeft een kalmerende werking. Het vermindert spanningen in het lichaam. Lichamelijk heeft Bismut een positieve werking op de lymfeklieren. Hij verlaagt koorts en ondersteunt het spijsverteringskanaal. Bij extreme vermoeidheid is de steen een fijne ondersteuning.

Reinigen en opladen...

Bismut kan beter niet worden gereinigd met water, hier kan de steen niet goed tegen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's