• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bèta Kwarts

Bètakwarts is een van de polymorfen van siliciumdioxide (SiO2), de chemische samenstelling van kwarts. Polymorfen zijn mineralen met dezelfde samenstelling maar verschillende kristalstructuren. Bètakwarts heeft één duidelijke kristalstructuur vergeleken met het meer gebruikelijke alfakwarts.

In termen van kristallografie is bètakwarts stabiel bij hogere temperaturen dan alfakwarts. Het ondergaat een faseovergang naar alfakwarts bij ongeveer 573 graden Celsius. De verschillende polymorfen van kwarts worden gekenmerkt door variaties in hun kristalroosteropstellingen. Ze vormt namelijk een symmetrische hexagonale kristalstructuur.

De werking van Bèta Kwarts...

Bètakwarts wordt beschouwd als een kristal dat geassocieerd is met hogere energieën. Ze helpt bij het verbinden met spirituele rijken of het verbeteren van iemands spirituele praktijken. Een super mooie toevoeging voor mensen die graag mediteren bijvoorbeeld. Ze staat voor transformatie en stabiliteit door haar vorming in hoge temperaturen. Hiermee staat ze ook centraal voor veerkracht en het omgaan met veranderingen.

Bèta kwarts ondersteunt helderheid in het brein en kan hiermee zorgen voor een betere focus. Bèta Kwarts is ook een hele fijne ondersteuning voor mensen die veel bezig zijn met manifesteren, ze kan namelijk intenties versterken richting het universum.

Ze heeft een heldere, schone energie en kan hiermee ook heel fijn worden gebruikt in combinatie met andere kristallen. Ze maakt energie schoon en zorgt weer voor nieuwe kracht.

Reinigen en opladen...

Bèta kwarts kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's