• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bariet

Bariet is een van de meer onbekende mineralen. De naam komt voort uit het element Barium, wat de steen veel bevat. Bariet is een relatief zware steen. Zuivere Bariet is zelf kleurloos, in combinatie met andere elementen krijgt het vervolgens een kleur. De meest voorkomende kleuren zijn wit, geel, bruin, lichtblauw of lichtgroen, zwart, roze en oranje. De bekendste vorm van Bariet heet 'Barietroos', wat meestal bekend is onder de naam 'Woestijnroos'.

De spirituele werking van bariet...

Bariet stimuleert dromen en ondersteunt bij het onthouden van je dromen. Het is een fijne steen om te gebruiken tijdens meditaties, omdat deze negatieve energieën opzuigt en kan helpen bij het contact maken met andere dimensies en mythische wezens. Bariet helpt je te achterhalen wat jouw doel in dit leven is. Barietrozen staan voor karma. Bariet heeft een beschermende werking bij intensief contact met de steen.

De mentale werking van Bariet...

Bariet kan je ondersteunen om meer onafhankelijk te zijn en in je eigen kracht te staan. hij stimuleert je om je eigen pad te volgen en het heft in eiden hand te nemen. Een mooie steen om bij je te dragen wanneer je meer voor jezelf op wilt komen en minder verlegen wilt zijn. Bariet kan je ondersteunen om minder vergeetachtig te zijn en meer zelfvertrouwen te krijgen.

De lichamelijke werking van Bariet...

Bariet heeft lichamelijk een vitaliserende werking en heeft een positieve invloed op chronische vermoeidheid en uitputting. Voor mensen met depressieklachten en neerslachtigheid is dit een fijne steen om bij je te dragen. Bariet kan ook ondersteunen bij verslavingen. Het heeft een positieve werking op het geheugen, de hersenen en het zenuwstelsel. Bariet wordt bijvoorbeeld veel gedragen door mensen met een hersenbeschadiging door bijvoorbeeld een beroerte of een ongeluk, omdat deze het helingsproces ondersteunt en helpt bij de verwerking van informatie.

Reinigen en opladen...

Bariet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's