• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Bamboekoraal

Bamboekoraal is de vervanger van het welbekende Bloedkoraal. Bloedkoraal is namelijk tegenwoordig beschermd omdat het in vorige jaren zoveel van de zee is gehaald, om hier bijvoorbeeld sieraden van te maken, dat dit nu een schaars item is geworden. Bamboekoraal is officieel geen echt koraal. Het is versteend hars van de wortel van uitgedroogd bamboe. Het heeft de naam koraal gekregen vanwege zijn vorm. Bamboekoraal is van nature wit of geel. Met een rode vloeistof worden deze stukken rood geverfd, bewerkt met hars en daarna gepolijst. De uitkomst is een natuurvriendelijkere variant van Bloedkoraal!

De werking van Bamboekoraal...

Bamboekoraal is een mooie ondersteunende steen voor allerlei klachten die te maken hebben met het bloed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloedarmoede, ijzer tekort of een hoge bloeddruk. Bamboekoraal heeft een helende werking op steenpuisten. Bamboekoraal is een hele fijn steen om bij je te dragen na de zwangerschap. Hij bevordert namelijk borstvoeding en verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij baby's en kinderen.

Reinigen en opladen...

Bamboekoraal kan beter niet worden gereinigd met water. Het is een erg poreuze steen, kijk daarom uit met parfum en haarlak. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's