• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Azuriet

Azuriet is een hemelsblauw tot donkerblauwe steen, welke vaak voorkomt in combinatie met Malachiet. Het is een korrelige en brosse steen, die vaak groeit in rozet-achtige of kleine bolvormige samenklonteringen. De kleur van deze steen komt van een hoog gehalte aan koper. De steen wordt ook wel 'Koperlazuur' genoemd.

De spirituele werking van Azuriet...

Azuriet heeft een sterke inzichtgevende en geneeskrachtige werking. Hij reinigt en stimuleert het derde oog en stimuleert hierdoor spirituele gaven, psychische inzichten en intuïtieve ontwikkelingen. Hij ondersteunt de keelchakra, waardoor het makkelijker wordt om vanuit je gevoel van geborgenheid, de waarheid te spreken. Azuriet wordt vaak gebruikt tijdens meditaties vanwege zijn spirituele werking.

De mentale werking van Azuriet...

Azuriet ondersteunt op emotioneel gebied bij angsten en fobieën en is een fijne steen voor mensen met veel verdriet of stress. Hij kan je ondersteunen om beter gefocust te blijven en dingen beter te onthouden. Hij maakt creatief en inspireert je tot een vernieuwende visie. Azuriet kan je helpen om meer zelfbewust te zijn en zaken ook wat meer sirieus te bekijken.

De lichamelijke werking van Azuriet...

Lichamelijk werkt Azuriet in op de keel, tanden, nieren, lever, milt, galblaas, schildklier en de botten. Azuriet heeft een reinigende werking op het lichaam. Het koper in Azuriet stimuleert aanmaak van bepaalde enzymen, wat hem ondersteunend maakt voor de zenuwen en hersenen. Ook bij klachten van de keel zoals keelpijn, keelontsteking, verkeerd stemgebruik, heesheid en schorheid kan Azuriet een mooie ondersteuning zijn.

Reinigen en opladen...

Azuriet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023