• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Azeztuliet

Azeztuliet is een soort kwartskristal. Azeztuliet werd naar verluidt ontdekt in de bergen van North Carolina en is vernoemd naar de buitenaardse groep 'Azez', volgens metafysische beweringen.

Azeztuliet wordt vaak aangetroffen in verschillende kleuren, waaronder witte, groene, roze en gouden tinten. Er zijn verschillende soorten zoals Himalaya Gold Azeztuliet en Satyaloka Azeztuliet, elk geassocieerd met specifieke eigenschappen.

Vanwege de waargenomen metafysische eigenschappen en beperkte beschikbaarheid wordt Azeztuliet vaak als zeldzaam beschouwd en is het gewild bij verzamelaars en mensen die geïnteresseerd zijn in kristalgenezing.

De werking van Azeztuliet..

Azeztuliet heeft een hoge trillingsfrequentie en wordt geassocieerd met spiritueel ontwaken, verlichting en transformatie. Azeztuliet kan helpen bij spirituele genezing, meditatie en toegang tot hogere bewustzijn. De steen helpt bij persoonlijke transformatie, door individuen te helpen oude patronen los te laten en hogere staten van bewustzijn te omarmen.

Reinigen en opladen...

Azeztuliet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023