• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Auraliet 23

Auraliet 23 is een steen die bestaat uit verschillende kleuren, zoals roze, paars en bruin. De steen staat ook wel bekend onder de naam 'Super Seven' of 'Sacred Seven'.

De naam komt voort uit de benaming van het noorderlicht 'Aurora Borealis'. Het getal 23 staat daarnaast voor de aanwezigheid van 23 elementen en mineralen, zoals onder andere titaniet, limoniet, sfaleriet, gialiet, epidoot en nog veel meer. Er zitten minstens 17 van de 23 elementen en mineralen in de steen, maar meestal meer.

De aanwezigheid van al deze mineralen en de combinatie hiervan zorgt ervoor dat de steen een hele bijzondere synergetische werking heeft.

De steen is dan ook heel bijzonder en wordt alleen gevonden in Canada.

De spirituele werking van Auraliet 23...

Zoals hiervoor benoemt is de Auraliet 23 een hele krachtige steen. Hierdoor werkt hij in op alle chakra's en lagen van je aura. Het versterkt je energiestroom. Dit klinkt misschien alsof het heel overweldigend kan zijn, maar in tegenstelling tot andere krachtige stenen geeft deze steen vaak alleen de hoeveelheid energie die jij aankan.

Daarnaast heeft het ook een positieve invloed op karmische problemen uit vorige levens.

Ook is de Auraliet 23 erg goed voor het versterken van de connectie met hogere energieën, zoals engelen, gidsen en overleden dierbaren.

De mentale werking van Auraliet 23...

De Auraliet werkt diep in op je hoofd, waardoor het je een gevoel van rust, vrijheid en welzijn kan geven. Het laat je weer terugkomen bij jezelf als je even jezelf lijkt te verliezen in het leven.

De lichamelijke werking van Auraliet 23...

De Auraliet 23 heeft in het algemeen een hele sterke werking op het zelf genezend vermogen van het lichaam. Daarnaast reinigt het je lichaam en heft het blokkades op, waardoor het weer terug in balans kan komen. De steen kan ook een positieve invloed hebben op comapatiënten.

Reinigen en opladen...

Auraliet 23 kan beter niet worden gereinigd met water, zout of zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023