• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Arfvedsoniet

De Arfvedsoniet is een meestal donkergroene steen die, als hij geslepen is, lichte glimmende strepen laat zien.

De steen is vernoemd naar de Zweedse chemist Johann Arfvedson die de steen als eerste vond.

De steen komt het meeste voor in de Verenigde Staten, Rusland, Groenland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Duitsland en Canada.

De spirituele werking van Arfvedsoniet...

De Arfvedsoniet is een hele krachtige steen met een hoge vibratie, waardoor het de verbinding met je spirituele pad verbeterd en je spiritueel laat ontwikkelen. Het kan je helpen visioenen te krijgen, bevordert een diepe staat van meditatie, dromen te onthouden en bevordert lucide dromen.

Als je de steen aanraakt krijg je waarschijnlijk opeens het gevoel van helderheid en het gevoel alsof je echt in het moment bent. Dit kan je helpen als je het gevoel hebt je pad een beetje kwijt te zijn en dat wil veranderen. Het brengt je namelijk inzicht en helpt je je intuïtie te volgen.

De steen heeft een hele lichte energie die ook jouw aura hiermee beïnvloed. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je veel meer gaat stralen.

De mentale werking van Arfvedsoniet...

Door de hoge vibratie is de Afvedsoniet heel geschikt om mensen te helpen met depressies of een burn-out. Het brengt dus een bepaalde lichtheid en positiviteit in het leven, waardoor alles iets minder zwaar kan voelen.

De steen verhoogt je flexibiliteit en het vermogen om je aan te kunnen passen aan situaties. Hierdoor kun je de situaties beter loslaten.

Daarnaast biedt het ook meer helderheid en rust voor mensen met dyslexie tijdens het lezen.

De lichamelijke werking van Arfvedsoniet..

De Arfvedsoniet gaat op zoek naar de blokkades in je lichaam en helpt deze weer door te laten stromen. Hierdoor ga je je weer een stuk lichter voelen in je lichaam.

Daarnaast bevordert het een goede nachtrust door de REM-slaap te verlengen.

Ook is het erg geschikt voor vrouwen met vruchtbaarheidsproblematiek, doordat het de zuurgraad van het lichaam verlaagd.

Naast dat het je geest flexibeler maakt in onverwachte situaties, maakt het ook je lichaam letterlijk flexibel. Hierdoor is het heel erg geschikt voor mensen die op hoog niveau sporten en hun lichaam in goede conditie willen behouden, want naast de goede werking op spieren heeft het ook een positieve werking op je botten.

Reinigen en opladen...

Arfvedsoniet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023