• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Aqua Aura Kwarts

Aqua Aura Kwarts zijn stenen van Bergkristal, bijvoorbeeld clusters of punten, die behandelt zijn met goud. Hierdoor krijgt de steen een olieachtige glans met regenboogkleuren. Deze laag kun je er niet afwassen.

De werking van Aqua Aura Kwarts...

De Aqua Aura heeft een beschermende en geneeskrachtige werking. De steen wordt vaak gebruikt omdat deze goed inwerkt 0p de aura. Welke hij niet alleen reinigt, maar ook beschermt voor gaten en deze vermindert. Gaten in het energieveld worden veroorzaakt door bijvoorbeeld trauma's of psychische stoornissen. De steen beschermt je tegen negatieve energie, spirituele of psychische aanvallen en negatieve invloeden. Aqua Aura is een hele fijne steen voor mensen met een laag zelfbeeld, of veel onzekerheid omdat hij je innerlijk potentieel versterkt en belemmeringen vermindert. Aqua Aura werkt in de keelchakra, hierdoor is hij erg fijn voor mensen met een belemmerde communicatie, of mensen die moeite hebben met het uiten van emoties. De kwarts in de Aqua Aura versterkt de genezende eigenschappen van andere stenen en beschermt jouw immuunsysteem.

Reinigen en opladen...

Aqua Aura Kwarts is een kwetsbare steen die makkelijk af kan breken. Hierdoor kan deze beter niet worden gereinigd met water. Vanwege de samenstelling van de steen kan deze ook beter niet in aanmerking komen met (fel) zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023