• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Apofylliet

Apofylliet is een ontzettend zachte steen, die vaak daarom alleen ruw gebruikt wordt. Hij kan kleurloos, geelachtig, groen, of roze van kleur zijn. Hij wordt op erg veel plaatsten gevonden in de wereld. Kenmerkend voor Apofylliet is zijn parelmoerachtige glans.

De spirituele werking van Apofylliet...

Via voorhoofdcontact kan Apofylliet de focus en concentratie verbeteren. De steen wordt veel gebruikt bij energetische behandelingen omdat deze een balans brengt en bevrijdend werkt. Hij kan je helpen om je ware ik te ontdekken en om deze ook naar buiten te laten komen. Hij heeft een kalmerende werking en geeft een gevoel van rust. Door deze eigenschappen is de Apofylliet een krachtige stress en angst verminderende steen. Apofylliet is erg goed in het geleiden van energieën, hierdoor is hij uitermate geschikt voor alle vormen van energetische behandelingen en healing sessies. Mediteren met deze steen geeft spirituele inzichten en kennis. Het werkt aardend bij astraal reizen. Apofylliet kan goed helpen bij traumaverwerking.

De mentale werking van Apofylliet...

Apofylliet heeft een sterk rustgevende en kalmerende werking. Hierdoor is hij erg geschikt voor mensen met ADHD, of een vorm hiervan. Hij vermindert angst en stress, en maakt je meer open. Hij kan daarom goed helpen bij het delen van je emoties. Apofylliet bevrijdt je van onderdrukte gevoelens en emoties en kan dwangmatig gedrag verminderen.

De lichamelijke werking van Apofylliet...

Apofylliet heeft een gunstige werking op de lymfe-omloop, bloedsomloop en waterhuishouding. Hij ondersteunt het hart en de bloedvaten. Ook kan hij goed helpen bij allerlei soorten beklemming, zoals bij beschadigingen van de ruggenmerg door MS. De steen werkt ondersteunend bij klachten aan de luchtwegen zoals astma, COPD en allergieën. Apofylliet regenereert de huid en slijmvliezen, hij wordt vaak ingezet bij mensen met acne en cellulitis. Deze steen kan ook helpen bij het verminderen van voetklachten zoals hielsporen. Ook werkt hij verlichtend bij hoofdpijn en vermoeide of brandende ogen. Apofylliet heeft een ondersteunende werking bij diabetes.

Reinigen en opladen...

Apofylliet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023