• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Apatiet

Apatiet komt in allerlei verschillende kleuren voor zoals, wit tot grijs, geel, groen, blauw, violet of roze. De steen is een beetje doorzichtig. De roze en witte varianten komen minder vaak voor dan de groene, blauwe en gele varianten. De verschillende kleuren Apatiet hebben vaak ook een aparte benaming. Zo heet de groene apatiet bijvoorbeeld ook Tulliumiet.

Apatiet wordt onder andere gevonden in Brazilië, Mexico, Madagaskar, Kenia en Zuid-Afrika. De hoge edelsteenkwaliteit apatiet komt vaak uit India, Sri Lanka of Pakistan. De apatiet heeft zijn naam te danken aan het Griekse woord 'apatao', wat 'ik bedrieg' betekent. Hij heeft deze naam gekregen vanwege de bedrieglijke kristalvorm. Deze lijkt erg op die van Beryl, waardoor de steen snel verward kan worden, echter zijn de chemische samenstelling van deze stenen totaal anders van elkaar.

Lees hier meer over de verschillende Apatiet soorten en de werkingen hiervan...

Blauwe Apatiet

Gele Apatiet

Groene Apatiet

Kleurloze (Witte) Apatiet

Roodbruine Apatiet

Roze Apatiet

Reinigen en opladen...

Apatiet kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023