• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Antimoniet

Antimoniet is een veelvoorkomende steen. Hij heeft altijd een grijze of zwarte kleur met een metaalglans. Hoe langer deze steen wordt blootgesteld aan licht, hoe donker het wordt. Er zit vaak een uitwaaiend patroon in de steen met hele duidelijke strepen.

De steen wordt ook wel Stibniet genoemd of Spiesglans. De naam Antimoniet komt echter voort uit de samenstelling van de steen. De steen bestaat namelijk grotendeels uit het mineraal Antimoon. Antimoniet is bijvoorbeeld ook het belangrijkste bestandsdeel van het rode kopje van je lucifers.

Antimoniet valt onder de giftige stenen. Je kunt de steen wel gebruiken, maar zorg ervoor dat je je handen goed wast na gebruik en je geen poeder inademt. Als je het wil gebruiken in je water moet je dit indirect doen. Je plaatst de steen in een bakje en dit hang je in het water. Op deze manier zorg je ervoor dat het water geen contact maakt met de steen.

Antimoniet wordt onder andere vaak gevonden in Canada, Mexico, Japan en Italië.

De spirituele werking van Antimoniet...

De Antimoniet is erg geschikt als je in een periode zit van transformatie en ontwikkeling. Het kan je namelijk helpen deze veranderingen te manifesteren en hierdoor ook aan te trekken. Zo trekt het onder andere de juiste mensen aan op je pad die met dezelfde processen bezig zijn. Hierdoor kunnen jullie elkaar ondersteunen.

Ook helpt de Antimoniet om je frequentie te verhogen. Doordat je frequentie wordt verhoogt, kun je beter contact maken met hogere energieën. Mensen zetten dit bijvoorbeeld vaak in tijdens het mediteren of astraal reizen.

Het verbetert de doorstroming van je energie, waardoor het je energie weer terug in balans brengt.

De mentale werking van Antimoniet...

Antimoniet helpt je om te gaan met veranderingen. Zo is het ook heel geschikt voor mensen met autisme, die moeite hebben met veranderende omstandigheden.

Daarnaast helpt het je onzekerheden en angsten te verminderen en hierdoor beter in je eigen kracht te komen staan. Je krijgt duidelijkheid in wat voor jou belangrijk is in het leven.

De Antimoniet stimuleert het realistisch denken. Het helpt je om de onzin te onderscheiden van de belangrijke dingen, waardoor je leven meer doelgericht wordt en je de zin en plezier in het leven terugkrijgt.

De lichamelijke werking van Antimoniet...

Antimoniet staat erom bekend oogkwalen, zoals staar te verminderen. Ook helpt het goed bij hartkwalen, zoals druk op je borst, hartkloppingen, etc. Daarnaast heeft het een goede werking op de huid. Denk bijvoorbeeld hierbij aan verlichting van eczeem, jeuk, huidziektes, maar ook bij je tandvlees.

Antimoniet heeft een zelf helend vermogen, waardoor het de aanmaak en balans van bloedplaatjes verbeterd en eiwitproductie stimuleert, waardoor het ontstekingen in de darmslijmvliezen en spataderen kalmeert. Ook is de steen erg helend bij keelklachten, zoals ontstekingen en keelpijn. Gorgel hiervoor met het indirecte Ammonietwater (zoals bovenin beschreven).

Reinigen en opladen...

Antimoniet is niet geschikt om te reinigen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023