• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Angel Aura Kwarts

Angel Aura Kwarts zijn stenen van Bergkristal, bijvoorbeeld clusters of punten, die behandelt zijn met onder anderen platina en zilver. Hierdoor krijgt de steen een olieachtige glans met regenboogkleuren. Deze laag kun je er niet afwassen. De naam komt dan ook voort uit zijn mooie uiterlijk en de werking, hij is vernoemd naar de engelen (angels).

De werking van Angel Aura Kwarts...

Angel Aura heeft samen de werking van Bergkristal, platina en zilver in zich. Dit samen maakt voor een zachte steen met een lichte energie. Angel Aura geeft een vredig en tevreden gevoel.

Door zijn behandeling heeft de steen een sterke connectie met het Engelenrijk, hij ondersteunt hierdoor goed mensen die met engelen werken. Zo kan hij de boodschappen die je ontvangt verduidelijken en bevordert hij spirituele inzichten en kennis.

Angel Aura heeft een reinigende werking op het lichaam, de geest en de ziel. Hij ondersteunt bij het losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Hij wordt vaak gegeven aan mensen met stressklachten, spanning en zorgen. Hij vermindert deze klachten door zijn rustgevende, fijne werking.

Reinigen en opladen...

Angel Aura Kwarts is een kwetsbare steen die makkelijk af kan breken. Hierdoor kan deze beter niet worden gereinigd met water. Vanwege de samenstelling van de steen kan deze ook beter niet in aanmerking komen met (fel) zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023