• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Andalusiet (Chiastoliet)

Andalusiet, ofwel Kruissteen of Chiastoliet, komt voor in de kleuren donkerbruin, rood en grijs. Het is vaak doorschijnend en de Nederlandse naam 'kruissteen' komt dan ook voort uit het kruis dat vaak heel duidelijk is te zien.

De spirituele werking van Andalusiet...

De Andalusiet is een inzichtgevende steen. Het brengt innerlijke rust en geeft je inzicht in wie je van nature bent als persoon en wat jouw levensdoel is. Dit brengt een bepaalde helderheid in je geest.

De Andalusiet werkt daarnaast ook beschermend tegen bijvoorbeeld vervloekingen en beschermd je bij het astraal reizen (buiten je lichaam treden).

De steen heeft ook een sterke connectie met de dood. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reïncarnatie en het kan mensen helpen die in de laatste fase van hun leven zitten.

De mentale werking van Andalusiet...

Zoals hiervoor verteld heeft de Andalusiet dus een hele sterke rustgevende werking. Zo kan het bijvoorbeeld rust brengen voor mensen die veel last hebben van angsten, illusies, nervositeit of schuldgevoelens.

De lichamelijke werking van Andalusiet...

Andalusiet heeft ook een hele sterke fysieke werking. Zo helpt het bijvoorbeeld goed voor mensen die last hebben van tics. Dit betekend dat je bijvoorbeeld meerdere keren op een dag het gevoel hebt dat je een beweging of geluid moet maken. Dit wordt vaak versterkt door drukte of spannende momenten. De Andalusiet kan hierin helpen, omdat het dus een bepaalde rust brengt.

De stijfheid en pijn door reuma kan ook worden verminderd door Andalusiet. Het verlicht de pijn. De Andalusiet helpt ook voor iedereen die moeite hebben met het herstellen van de griep. Sommige mensen blijven hoofdpijn houden of vermoeid zijn. De Andalusiet kan je helpen om je weer fit te voelen.

Ook werkt de Andalusiet verlichtend bij de pijn van jicht. Dit is een acute pijn die ontstaat door een gewrichtsontsteking en kan in verschillende delen van het lichaam voorkomen.

Reinigen en opladen...

Andalusiet kan op verschillende manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023