• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Anandaliet

De Anandaliet wordt ook wel de Aurorakwarts genoemd. Hij heeft deze naam te danken aan de witte kleur met allemaal kleine puntjes die samen een regenboogglans kunnen geven. Mensen noemen het hierdoor ook wel eens het Noorderlicht.

De spirituele werking van Anandaliet...

De Anandaliet is een steen die je helpt met het verbinden met hogere energieën. Hierdoor is de steen erg geschikt om je te ontwikkelen op spiritueel gebied.

Het risico hierbij is echter dat je door de sterke werking van de steen het gevoel krijgt dat je gaat zweven. Het is dus van belang om te zorgen dat je goed gegrond bent.

Dit gevoel komt voort uit de reiniging die de steen uitoefent op de stuitchakra.

Soms werkt de steen zelfs zo intensief dat het ervoor kan zorgen dat je uit je lichaam treed en je beelden en boodschappen van gidsen, engelen of overleden dierbaren doorkrijgt.

Naast de verbinding is de steen ook heel goed in het opruimen van blokkades. Zo zorgt het ervoor dat je energie beter kan gaan doorstromen en lichter wordt.

Het kan dus zijn dat deze steen te intensief voor je is. Het is dus belangrijk om goed te kunnen gronden en al enige ervaring te hebben in het werken met edelstenen.

De mentale werking van Anandaliet...

De Anandaliet zorgt er dus voor dat blokkades worden opgeheven. Deze ontstaan soms door onverwerkte of onuitgesproken emoties. Doordat deze doorbroken worden, kan het zijn dat deze emoties ook loskomen en verwerkt kunnen worden. Dit geeft je meer innerlijke rust en het gevoel van verbondenheid.

De lichamelijke werking van Anandaliet...

De Anandaliet heeft een positieve werking op meerdere delen van het lichaam. Zo werkt het goed voor mensen met fibromyalgie, heeft het een positieve werking op het immuunsysteem en is het goed voor je botten, dus bijvoorbeeld ook goed voor mensen met reuma.

Reinigen en opladen...

De Anandaliet is een zelfreinigende steen en kan zelfs andere stenen reinigen.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023