• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Ammoniet

Ammoniet is een fossiel van een uitgestorven inktvis soort. Het zijn vrij platte schelpen met een spiraalvorm. Het fossiel heeft vaak een opaalachtige glans en hij bestaat voor een groot deel uit Aragoniet. Deze mooie fossielen kunnen over de hele wereld gevonden worden.

De werking van Ammoniet...

Ammoniet heeft een aardende, reinigende werking. Hij zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert de energetische doorstroming in het lichaam. Lichamelijk heeft de steen een positieve werking op de celstofwisseling en het uithoudingsvermogen. Hij kan misselijkheidsklachten verminderen en is daarom een fijne steen ter ondersteuning van een zwangerschap.

Ammoniet geeft helderheid, en een duwtje in de rug wanneer je het gevoel hebt vast te zitten aan stukken uit het verleden. De steen maakt krachtig en geeft je meer doorzettingsvermogen om oude stukken uit het verleden en vorige levens los te laten en vooruit te kijken.

Ammoniet wordt vaak gegeven ter ondersteuning van depressie, hartritmestoornissen en oorsuizen. Dit fossiel staat voor levenskracht, aarde healing, karma en vorige levens.

Reinigen en opladen...

Ammoniet kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023