• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Amethist met Golden Healer

Amethist behoort tot de kwarts-familie. Het is prachtig paarse steen, die zijn kleur te danken heeft aan sporen van ijzer en titaan met een beetje radioactiviteit. Radioactiviteit vervaagt in fel zonlicht, dit is dan ook de reden dat Amethist in zonlicht kan verbleken.

Daarnaast bestaat deze prachtige steen ook uit Golden Healer (Limonietkwarts). Deze combinatie steen is gevonden in Goiás, Brazilië.

De werking van Amethist met golden Healer...

De combinatie van dit kristal staat centraal voor 'thuis'. Ze is een mooie spirituele ondersteuning omdat ze alle chakra's opent, en deze beter in balans door laat stromen. Ze staat voor licht en verlichting. Ze kan meer evenwicht brengen, waardoor ze je goed kan ondersteunen om je beter te laten relaxen. Werken met dit kristal kan een gevoel van puur licht geven. Alsof je een beetje door je dagen zweeft.

Voor mensen die veel spiritueel werk doen, kan ze je ondersteunen bij de connectie met lichtwezens en engelen. Ze brengt rust en ontspanning en kan de ruis van de dag verlichten.

Reinigen en opladen...

Amethist met Golden Healer kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023