• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Amegreen

De Amegreen is een steen die bestaat uit meerdere stenen. Het is namelijk een combinatie van Amethist, Witte Kwarts en Prasioliet. Hierdoor heeft het de kleuren paars, wit en groen. Door deze combinatie is het ook een hele krachtige steen.

De steen wordt gevonden in verschillende delen in Afrika.

De spirituele werking van Amegreen...

De Amegreen is een hele krachtige steen door de combinatie van de drie energieën waar de steen uit bestaat.

Zo zorgt het onder andere voor een hele sterke connectie met het Goddelijke en versterkt het je intuïtie en spirituele vaardigheden.

Daarnaast is de steen ook zeer geschikt om in een meditatieve toestand te komen.

De emotionele werking van Amegreen...

De Amegreen helpt je bij het loslaten, verzachten en omarmen van emotionele pijn. Dit zijn allerlei soorten ervaringen die je hebt opgedaan in je leven en nog niet hebt verwerkt.

De Amegreen geeft daarnaast een gevoel van verbondenheid en geeft je een liefdevol gevoel. Hierdoor kan het helpen voor mensen die kampen met depressies of neerslachtigheid, omdat het een bepaalde verlichting geeft en rust.

De lichamelijke werking van Amegreen...

De Amegreen is zeer geschikt voor allerlei verschillende soorten spanningen. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, spanning in de nek en schouders en op allerlei andere plekken in je lichaam.

Daarnaast helpt het ook bij pijn in je milt. Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam meer afweerstoffen aanmaakt en oude bloedcellen uit je bloed worden afgevoerd, zodat er ruimte komt voor nieuwe. Hierdoor verbeterd het je immuunsysteem in het algemeen en dit beschermt je tegen allerlei soorten ziektes en helpt je lichaam om sterker te worden tegen bacteriën, virussen, etc.

Reinigen en opladen...

Amegreen kan op verschillende manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023