• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Amazez

De Amazez is een combinatie van een Amethist en Azeztuliet. Meestal is dit een door de mens bewerkte steen door Chevron Amethist te verhitten.

Het heeft hierdoor een deel witte en een deel paarse kwarts.

De steen wordt voornamelijk gevonden in Madagaskar en heeft een uitzonderlijk hoge vibratie.

De spirituele werking van Amazez...

Zoals hiervoor benoemt is de Amazez een steen met een uitzonderlijk hoge vibratie. Hierdoor is het een spiritueel krachtige steen. Het werkt in op het gehele energieveld en vindt de plekken waar het het hardst nodig is. Hier brengt het alles energetisch weer in balans.

De steen wordt hierdoor ook vaak gebruikt bij edelstenentherapie of healing sessies, omdat het emotionele en spirituele blokkades kan doorbreken en de therapie hierdoor kan ondersteunen.

Het reinigt ook het derde oog en je kruin, waardoor het een goede connectie stimuleert met engelen, gidsen. overleden dierbaren en kennisbronnen.

Door al deze functies is de Amazez een sterke steen om je spirituele ontwikkeling te versnellen.

Doordat de steen zo krachtig is, kan het in het begin als onprettig ervaren worden. Hierdoor wordt de steen ook vaak alleen aangeraden bij mensen die al enige ervaring hebben met spirituele ontwikkeling.

De emotionele werking van Amazez...

De Amazez geeft je een geborgen gevoel en zorgt ervoor dat je weer zuiver kan nadenken, door je hoofd meer inzichten te geven en hierdoor ook geordender te maken.

Hierdoor heb je ook meer inzicht en kan je duidelijkere keuzes maken.

De steen helpt ook bij het verwerken van negatieve emoties en energie in jezelf. Het geeft trauma's, rouw of andere emotionele pijn een plek.

De steen zorgt door de duidelijkheid in je hoofd er ook voor dat je slechte gewoontes of zelfs verslavingen kan herkennen en achter je kan laten.

De lichamelijke werking van Amazez..

De Amazez heeft zoals je hiervoor kon lezen een sterke invloed op het hoofd en lichamelijk heeft dit ook veel invloed. Zo kan het bijvoorbeeld je hoofdpijn verlichten.

Ook heeft de Amazez een positieve werking op het zenuwstelsel. Het zorgt voor meer ontspanning in het zenuwstelsel.

Daarnaast helpt het ook bij slaapproblemen, zoals slapeloosheid of nachtmerries.

Reinigen en opladen...

Amazez kan op verschillende manieren gereinigd worden. Let op met zonlicht, want de steen kan snel verbleken. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023