• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Alexandriet

Alexandriet is een chrysoberyl steen. Dit houdt in dat de steen onder invloed van kunstlicht kan veranderen van kleur. Zo kan het bijvoorbeeld groen, geel, roze of blauw zijn. Deze verschijning noemen ze dan ook het Alexandriet-effect.

De steen is vernoemd naar de Russische tsaar Alexander II, omdat op zijn verjaardag in 1830 voor het eerst een Alexandriet kristal werd gevonden.

Lange tijd was naast Rusland Sri Lanka het enige land waar de stenen werden gevonden, maar later kwamen daar steeds meer landen bij, zoals Tanzania, India en Brazilië.

De spirituele werking van Alexandriet...

Alexandriet is een steen die de mediamieke gaven bevordert, waardoor je beter in contact komt met engelen, gidsen en overleden dierbaren. Het stimuleert ook de helderziendheid en persoonlijke kracht.

Het helpt ook om verbinding te maken met goddelijke kennis en kennis uit de oude beschavingen.

De emotionele werking van Alexandriet...

Alexandriet heeft een positieve werking op wilskracht en zelfvertrouwen. Daarnaast is het goed voor strategisch denken en plannen. Hierdoor is het bijvoorbeeld zeer geschikt tijdens het werk.

Het zorgt voor een goede balans in je ratio en je spiritualiteit. Het brengt deze twee hersenhelften beter in balans.

Alexandriet staat erom bekend dat het liefde en geluk brengt. Zo helpt het bijvoorbeeld als je veel last hebt van negatieve gedachtes. Ze helpen je om die los te laten en gelukkiger te zijn.

De lichamelijke werking van Alexandriet..

De Alexandriet heeft een positieve werking op ons zenuwstelsel. Hieronder vallen bijvoorbeeld de ruggenmerg en zenuwen in ons lichaam. Zo kan het ook helpen bij nekpijn. Het zorgt ervoor dat de spieren in de nek beter ontspannen en de pijn wordt verlicht.

Het heeft daarnaast ook positieve effecten op de huid en onze klieren, zoals de schildklier. Het kan namelijk de pijn van ontstekingen verlichten.

Reinigen en opladen...

Alexandriet kan op verschillende manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023