• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Albiet

De Albiet is een hele speciale steen, waardoor de prijs best hoog kan liggen en je het niet overal kan verkrijgen. Dit komt omdat het kristal voornamelijk bestaat uit natrium in plaats van calcium. Het duurt hierdoor langer om het kristal te vormen, dan de andere kristallen uit de veldspaatgroep. Als het kristal is gevormd is het vaak wel in een grote en stevig gekristalliseerde vorm.

De naam komt voort uit het Latijnse woord dat 'wit' betekent. Toen de steen werd ontdekt kwam het namelijk voornamelijk in witte vorm. Nu zijn er ook stenen gevonden die grijs, roze, bruin, rood, blauw en kleurloos zijn. Dit komt omdat ze vaak verkleuren naar het mineraal wat ze het meeste opnemen. Soms sluiten ze zelfs andere mineralen in, waardoor het een mix wordt van verschillende stenen, zoals bijvoorbeeld vaak gebeurt met Toermalijn.

De steen is op veel verschillende plekken te vinden, zoals Zuid-Afrika, Canada, de Verenigde Staten en Scandinavië.

De spirituele werking van Albiet...

De Albiet versterkt de werking van je derde oog. Hierdoor is het bijvoorbeeld heel krachtig bij meditatie. Daarnaast wordt ook je intuïtie en inspiratie versterkt.

Daarnaast zuivert het de negatieve patronen in je aura en energie.

De emotionele werking van Albiet...

De Albiet een steen met een sterke mentale werking. Het helpt vooral om orde en structuur in je leven te brengen. Dit voornamelijk door concentratie en vertrouwen te stimuleren. Het is hierdoor erg geschikt als je bijvoorbeeld nieuwe plannen wil gaan uitvoeren of jezelf persoonlijk wil ontwikkelen.

De lichamelijke werking van Albiet..

De Albiet staat erom bekend een sterke positieve werking te hebben op de hersenen, door bijvoorbeeld een ongeluk, Alzheimer en Parkinson.

Daarnaast is het ook erg krachtig voor de ogen en helpt het om voeding om te zetten in stoffen die het bloed beter kunnen opnemen. Ook de problemen in de darm en maag, zoals maagzweren of brandend maagzuur kunnen hierdoor afnemen.

Reinigen en opladen...

Albiet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023