• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Afghaniet

Afghaniet bestaat uit licht- en donkerblauwe tot zelfs kleurloze kristallen. Dit wordt gevormd door de aanwezigheid van veel verschillende mineralen, zoals natrium, aluminium, zuurstof, chloor en nog veel meer.

De steen wordt vaak gevonden in de aanwezigheid van Lazuriet. De naam van Afghaniet is geïnspireerd op Afghanistan. Daar werd de steen in 1968 voor het eerst ontdekt.

Afghaniet komt dan ook het meeste voor in Afganistan, Canada, de Verenigde Staten, Siberië en Myanmar. Het is een veldspaat. Dit betekent dat de steen tot een groep mineralen behoort die ongeveer 60% van de aardkorst vormen.

De spirituele werking van Afghaniet...

Afghaniet is op verschillende vlakken goed voor je spirituele ontwikkeling. Het helpt je rust te vinden in het volgen van je intuïtie. Het is namelijk een kalmerende steen.

Het stimuleert je derde oog en daarmee ook para-psychische gaven, waardoor het helpt berichten te ontvangen van gidsen, engelen en overleden dierbaren en die vervolgens duidelijk te communiceren naar de persoon waarvoor ze zijn bedoelt.

De emotionele werking van Afghaniet...

Zoals hiervoor benoemt is de Afghaniet een steen die helpt om rust te vinden in het leven. Zo brengt het duidelijkheid in problemen en eventuele aandachtspunten, waardoor het bijvoorbeeld heel geschikt is voor mensen die leidinggeven.

Ook stimuleert het een duidelijke communicatie.

De Afghaniet kan ook helpen bij eventuele angststoornissen en obsessief compulsieve stoornissen doordat het de rust stimuleert.

De lichamelijke werking van Afghaniet...

De Afghaniet heeft een positieve invloed op de nek, keel en het hoofd met alles wat daarbij hoort, zoals hersenen, ogen, mond, kaak, etc.

Reinigen en opladen...

Afghaniet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023