• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Aegirien

Aegirien is een donkergroene tot zwartgroene steen, af en toe komt deze ook voor in het lichtgroen. Soms vertoont het mineraal ook bruine tinten. Deze steen wordt ook vaak gevonden in kwarts. Aegirien wordt ook wel Akmiet genoemd.

Aegirien is een erg broze steen, daarom zie je ook vaak dat bijvoorbeeld de punten van dit mineraal zijn afgebroken. Dit mineraal wordt ook vaak in combinatie gevonden met kwarts. Hij wordt gevonden in onder anderen: Groenland, Canada, de Verenigde Staten, Noorwegen, Rusland, Kenia en Nigeria.

De werking van Aegirien...

Aegirien wordt vaak gebruikt bij het ondersteunen van verlicht handelen en karmisch inzicht. Het is een beschermend, aardend en zuiverend mineraal voor de aura’s en de chakra’s. Het is een krachtige beschermer tegen negatieve energieën van bijvoorbeeld zwarte magie, vervloekingen, afgunst en entiteiten. Het bevordert bij spiritueel commitment. Helpt bij het afvoeren van negatieve energieën uit het lichaam door onverwerkte zaken uit het verleden en vorige levens.

Emotioneel kan Aegirien je helpen om je eigen kracht te staan en je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen te geven. Hierdoor stimuleert hij persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Daarnaast helpt hij je om negatieve gevoelens, zoals schuld, zelfmedelijden, schaamte en minderwaardigheid makkelijker los te laten. Aegirien helpt je om beter te aarden, hij zuivert en beschermt het lichaam, door negatieve energie van bijvoorbeeld straling of spanningen af te voeren.

Aegirien heeft lichamelijk een fijne werking op allerlei stress-gerelateerde klachten, denk hierbij vooral aan hoofdpijn en hartkloppingen. Verder werkt deze steen in op de milt, lever en de galblaas. Hij kan je ondersteunen bij het ontgiften van het lichaam. Daarnaast kan Aegirien je ondersteunen bij de algehele fysieke energie. De steen wordt vaak gebruikt bij het ondersteunen van herstel na ziekte of een ongeval.

Reinigen en opladen...

Aegirien kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023