• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Abrikoos Calciet

Abrikoos of Perzik calciet vertoont doorgaans tinten variërend van bleke perzik tot diepere oranje tinten. De kleur kan variëren afhankelijk van factoren zoals onzuiverheden en de aanwezigheid van andere mineralen. Perzikcalciet is te vinden op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder Mexico, Peru en de Verenigde Staten.

De werking van Abrikoos Calciet...

Abrikoos Calciet heeft een hele zachte en lieve energie die emotionele genezing en stabiliteit kan bevorderen. Het wordt vaak gebruikt om gevoelens van angst, stress en emotioneel trauma te verzachten, waardoor een gevoel van vrede en welzijn wordt bevorderd. Ook inspireert de Abrikoos Calciet de creativiteit en artistieke expressie.

Abrikoos Calciet wordt geassocieerd met revitaliserende energie en vitaliteit. Hij kan het energieniveau verhogen, de motivatie verhogen en gevoelens van lethargie of vermoeidheid bestrijden. Perzik Calciet zou het zelfvertrouwen en de eigenwaarde vergroten. Het stimuleert een positief zelfbeeld en stelt individuen in staat hun sterke punten en talenten te omarmen.

Er wordt aangenomen dat dit kristal harmonie en begrip in relaties bevordert. Het kan de communicatie helpen verbeteren, empathie bevorderen en de emotionele banden tussen partners versterken. Abrikoos Calciet wordt vaak geassocieerd met het sacrale chakra, dat creativiteit, passie en emotioneel evenwicht regelt. Abrikoos Calciet brengt dit energiecentrum in balans en reinigt deze, waardoor een gezonde energiestroom door het lichaam wordt bevorderd.

Abrikoos Calciet heeft een hele positieve en zonnige energie. Het kan helpen negatieve gedachten en emoties te verdrijven en deze te vervangen door optimisme, hoop en vreugde.

Reinigen en opladen...

Calciet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023