• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Abalone

Abalone verwijst naar een groep mariene buikpotige weekdieren. Er zijn talloze soorten, elk met zijn unieke kenmerken. Hier gaat het om de schelp van de abalone, het huis van de Zeeoor. De zeeoor is een slakkenfamilie, die wel uit meer dan 130 verschillende soorten bestaat. De abalone schelp, of de Paua schelp, staat bekend om zijn levendige kleuren.

Deze dieren worden gevonden in Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en aan de kusten van Zuid-Afrika en Noord-Amerika.

De werking van Abalone...

In verschillende spirituele overtuigingen worden abalone-schelpen als heilig beschouwd en worden ze vaak gebruikt als hulpmiddel bij het uitsmeren of reinigen van rituelen. Er wordt aangenomen dat de schelp de intuïtie verbetert en een verbinding met de oceaan biedt, wat symbool staat voor emotioneel evenwicht. Het wordt vaak gebruikt om vegende kruiden zoals salie vast te houden tijdens zuiveringsceremonies.

Ze staat symbool voor creativiteit, vanwege haar speelse patronen. Spiritueel werkt ze in op alle chakra’s, wat haar heel fijn maakt voor elk mens, vanwege haar breed scala aan kleuren. Ze brengt blijheid en vreugde met haar mee.

De Abalone schelp wordt vaak gebruikt bij het branden van Palo Santo of Witte Salie. Ze versterkt de reinigende en zuiverende effecten van de rook.

Abalone-schelpen worden in verschillende spirituele tradities soms op altaren geplaatst als symbolen van water en de oceaan. Ze kunnen emoties, intuïtie en de stroom van het leven vertegenwoordigen. Ook gebruiken mensen abalone-schelpen om kristallen op te laden en te reinigen. Er wordt aangenomen dat de schaal een zuiverende energie heeft die de eigenschappen van de daarin geplaatste kristallen kan verbeteren.

Reinigen en opladen...

Abalone schelp kan op elke manier gereinigd en opgeladen worden.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023